Venkelschuitjes met Père Joseph en gehakt

4
(15) 35

Snijd het onderste van de venkelvoeten, halveer ze en haal de laagjes uit elkaar en houd de 8 grootste apart.
Snijd de rest in stukjes en bak ze aan in olijfolie.
Breng het gehakt op smaak met ei, paneermeel, peper, zout en muskaatnoot.
De gebakken venkel toevoegen.

Meng 3/4 van de heel fijn gesneden Père Joseph kaas door de bereiding en schik het mengsel in de venkelschuitjes.
Strooi de rest van de kaas er bovenop.
Zet het mengsel met de venkelschuitjes in een schotel met bouillon en laat 30 min. laten garen in de oven.

Haal het deksel weg en laat nog 5 min. staan onder de grill.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.