- 200 g Père Joseph kaas
- 2 venkelvoeten
- 600 g gemengd gehakt (varken, kalf, rund)
- 1 ei
- 2 eetlepels paneermeel
- 3 eetlepels olijfolie
- peper en zout
- muskaatnoot
- 1 dl groentebouillon
Snijd het onderste van de venkelvoeten, halveer ze en haal de laagjes uit elkaar en houd de 8 grootste apart.
Snijd de rest in stukjes en bak ze aan in olijfolie.
Breng het gehakt op smaak met ei, paneermeel, peper, zout en muskaatnoot.
De gebakken venkel toevoegen.
Meng 3/4 van de heel fijn gesneden Père Joseph kaas door de bereiding en schik het mengsel in de venkelschuitjes.
Strooi de rest van de kaas er bovenop.
Zet het mengsel met de venkelschuitjes in een schotel met bouillon en laat 30 min. laten garen in de oven.
Haal het deksel weg en laat nog 5 min. staan onder de grill.