Velouté van aardappelen en kervel met grijze garnalen

Soupe
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

50

Ingrediënten

Recept

Snijd de ui en de prei in ringen en stoof glazig in de boter. Overgiet met de visbouillon en breng aan de kook.
Voeg de geschilde aardappelen toe en laat 40 minuten koken.

Meng met de gespoelde kervel en laat nog 5 minuten koken. Mix krachtig met een staafmixer en haal door een zeef.

Voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout.

Schenk uit en strooi er wat garnalen in.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.