Veggie aardappelstew

4
(30) 20
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 1 ui
  • 1/2 bussel koriander
  • 1 teentje look
  • 1 chilipeper
  • 1 courgette
  • 100 g maïs uit blik
  • 1 rode paprika
  • 2 stengels groene selder
  • 1 el korianderzaad
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
     

Snijd de aardappelen, paprika, bleekselderij en courgette in blokjes van 2 x 2 cm.
Rooster de korianderzaadjes in een droge verhitte wok en stamp ze fijn in een vijzel.
Snipper de ui, chilipeper en knoflook fijn.

Verhit de olijfolie in een braadpan.
Bak knoflook en ui 2 min. op een laag vuur.
Voeg de aardappel-, paprika-, courgette- en bleekselderijblokjes en de chili toe en bak 2 min. mee.
Breng op smaak met zout en peper en de gemalen koriander.
Stoof de groenten afgedekt ongeveer 20 min.
Roer om en voeg de uitgelekte maïs toe.

Hak de verse koriander fijn, schep deze door de stoofschotel en dien meteen op.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.