Vegetarisch gevulde paprika

4
  • 4  paprika’s
  • 100 g couscous
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 1 teentje knoflook, fijn gesnipperd
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 el olijfolie
  • cayennepeper
  • peper en zout
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl provençaalse kruiden

Verwarm de oven voor op 200 graden

Bereid de couscous zoals op de verpakking met een blokje groentebouillon.
Stoof intussen de ajuin glazig in olijfolie, samen met de knoflook. Voeg de tomatenpuree toe, alsook de kurkuma, provençaalse kruiden en een snuifje cayennepeper. Breng extra op smaak met peper en zout.
Voeg de couscous toe en stoof deze nog even aan met het mengsel.

Snij het hoedje van de paprika’s af en hou het apart. Vul de paprika’s met het mengsel, zet het hoedje er weer op en plaats 20 minuten in de oven tot ze gaar zijn.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.