Varkensreepjes met sojascheuten

4
  • 400 g varkensvlees, in reepjes
  • 400 g sojascheuten
  • 4 teentjes knoflook (fijn gehakt)
  • 1eetlepel vissaus
  • 1eetlepel arachideolie
  • 1 koffielepel suiker
  • 4 fijn gesneden lente-uitjes
  • peper en zout
  • gekookte rijst

Laat de wok heet worden op het vuur met een lepel olie erin. Voeg de fijngehakte knoflook toe wanneer de olie begint te dampen. Laat 30 seconden bakken tot de knoflook goudgeel ziet.

Doe de gepeperde en gezouten Finettes bij de knoflook in de wok. Roerbak gedurende 4 minuten op hoog vuur. Zet het vuur dan lager.

Voeg dan de sojascheuten, gesneden lente-ui, vissaus, suiker, peper en zout toe. Meng grondig. Laat 2 minuten zacht verder bakken.

Serveer met gekookte rijst.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.