Varkensmignonette met primeurstoemp en gebakken uitjes

Hoofdgerecht
4
35

Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Snijd de groenten in niet al te grote stukjes en blancheer in gezouten water. Hak de kruiden fijn. Snijd de ui in fijne ringen.

Giet de aardappelen af, pureer en meng er ½  van de zure room en de mosterd door. Spatel er voorzichtig de helft van de groenten en de helft van de  gehakte kruiden door. Roer de rest van de gehakte kruiden door de overige zure room, kruid met peper en zout.

Bak de mignonette in wat boter en olie. Het vlees moet binnenin nog lichtjes rosé zijn. Kruid met peper en zout.

Bak in een anderen pan de uienringen, strooi er wat bloem over en roerbak tot ze mooi krokant gebakken zijn, kruid met peper en zout.

Verdeel wat stoemp over de borden. Leg er de mignonettes en gebakken ui bij. Serveer met de extra groenten en zure room.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.