Varkenslapjes met ricotta

4
  • 4 varkenslapjes
  • 1 potje ricotta
  • 2 eetlepels oregano
  • 2 eetlepels basilicum, fijngesneden
  • peper
  • zout 
  • 4 plakjes gedroogde ham
  • boter

Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum, peper en zout. Beleg de lapjes met een plakje gedroogde ham en bestrijk met ¼ van het ricottamengsel. Rol voorzichtig op en zet vast met een cocktailprikker of bind vast met een stukje keukentouw. Breng opnieuw op smaak met peper en zout. Bestrijk met wat gesmolten boter. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.