Varkenslapjes met ricotta

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

De ricotta zorgt voor een verfrissende smaak en maakt het varkenslapje sappiger. 

Ingrediënten

  • 4 varkenslapjes
  • 1 potje ricotta
  • 2 eetlepels oregano
  • 2 eetlepels basilicum, fijngesneden
  • peper
  • zout 
  • 4 plakjes gedroogde ham
  • boter

Recept

Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum, peper en zout.

Beleg de lapjes met een plakje gedroogde ham en bestrijk met ¼ van het ricottamengsel. 

Rol voorzichtig op en zet vast met een cocktailprikker of bind vast met een stukje keukentouw. 

Breng opnieuw op smaak met peper en zout. 

Bestrijk met wat gesmolten boter. 

Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.