
Ingrediënten
- 400 g varkensgehakt
- 600 g aardappelpuree
- 2 eieren
- 200 g paneermeel
- 2 uien
- 4 el sojasaus
- 6 el mayonaise
- 6 el bloem
- boter
- frituurolie
- peper en zout
Recept
Hak de uien fijn en stoof ze 3 minuten in een beetje boter.
Meng de puree, de uien en het vlees. Maak er kroketjes van ter grootte van een ei. Haal elk kroketje door de bloem, vervolgens door de geklopte eieren en als laatste door het paneermeel.
Frituur de kroketjes tot ze een mooie goudbruine kleur hebben. Leg ze even op keukenpapier om het overtollige vet te absorberen.
Meng de sojasaus onder de mayonaise. Serveer dit bij de warme varkenskroketjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.