Varkensfilet met spaghetti van courgette

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 25

Ingrediënten

Voor de lookboter :

  • 160 g gezouten boter
  • 2 teentjes knoflook
  • platte peterselie
     

Recept

Snijd de courgettes fijn in de vorm van spaghettislierten.

Bak de varkensfilet aan op hoog vuur. Zet het vuur lager en bak nog 15 minuten. Laat het vlees daarna rusten onder aluminiumfolie.

Deglaceer de pan met bier en laat voor de helft inkoken. Voeg de courgetteslierten toe en laat 2 minuten stoven.

Snijd de knoflookteentjes en de platte peterselie fijn. Meng dit met de gezouten boter.

Meng de knoflookboter door de gestoofde courgetteslierten.

Serveer de varkensfilet op een bedje van courgette. Lekker met puree. 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.