Start to cook

Tramezzino (boterhammetjes) met roomkaas, ham en witloof

4
  • 1 stronkje witloof
  • 1 stronkje roodloof
  • 8 sneden toastbrood of boterhammen zonder korst
  • 4 sneden ham
  • 1 doosje roomkaas
  • 1 soeplepel rozijntjes
  • 10-tal zongedroogde tomaatjes

Besmeer het brood met de roomkaas.
Was het witloof, verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes. Doe hetzelfde met de roodloof​
Snijd de zongedroogde tomaatjes in fijne stukjes. Meng de groenten onder elkaar. 
Strooi dit mengsel over de roomkaas.

Verdeel de rozijntjes over de boterhammen.
Leg daarop sneetjes ham en snijd het brood in driehoekjes.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.