Tramezzino (boterhammetjes) met roomkaas, ham en witloof

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 1 stronkje witloof
  • 1 stronkje roodloof
  • 8 sneden toastbrood of boterhammen zonder korst
  • 4 sneden ham
  • 1 doosje roomkaas
  • 1 soeplepel rozijntjes
  • 10-tal zongedroogde tomaatjes

Recept

Besmeer het brood met de roomkaas.

Was het witloof, verwijder de harde kern en snijd in fijne reepjes. Doe hetzelfde met de roodloof​

Snijd de zongedroogde tomaatjes in fijne stukjes. Meng de groenten onder elkaar.  Strooi dit mengsel over de roomkaas.

Verdeel de rozijntjes over de boterhammen. Leg daarop sneetjes ham en snijd het brood in driehoekjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.