Tournedos van kabeljauw

4
(20) 45

Meng het broodkruim met ¾ van de verse kruiden, de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Besmeer de kabeljauw met wat mosterd en bedek deze dan met een dikke laag van het kruim.
Plaats 25 à 30 min. in een oven van 180°C.

Maak van de aardappelen een smeuïge puree en werk af met een nootje boter en de rest van de verse kruiden.
Gaar het witloof tot het al het vocht mooi heeft opgenomen.
Wentel het daarna in een plak Passendale Prelude.
Plaats in de oven tot de kaas lichtjes zacht wordt.

Klop de eierdooiers en het bier met wat peper en zout tot een luchtige sabayon.
Als deze mooi cremeux is, werk hem dan af met enkele nootjes malse boter.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.