Tortellini met ricotta en spinazie, geserveerd met een vierkazensaus

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Verzot op kaas? Dan is deze tortellini met ricotta en vierkazensaus echt iets voor jou!

Ingrediënten

Recept

Breng in een grote kookpot water aan de kook.

Kook de tortellini volgens de aanwijzigingen op de verpakking.

Doe de slagroom in een kleine pan. Snijd de korsten van de kazen af en voeg ze bij de slagroom. Laat op een zacht vuurtje de kazen smelten. Indien nodig, roer er wat geraspte kaas door om een homogene saus te bekomen.

Serveer de pasta met de kaassaus in soepborden die u naar smaak kunt versieren.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.