Tongschar met witloof

Garnituur

  • sjalotjes in ringen en dille

Stoof het witloof gaar in een pot in een klontje boter en een bodempje water.

Boter een ovenschotel in en bestrooi met fijngehakte sjalot. Plooi de gepeperde en gezouten visfilets toe en leg ze op de sjalot. Overgiet met het bier.

Schuif 10 minuten in de voorverwarmde oven (180°C). 

Schep de filets met een spatel uit de schotel en houd ze warm. Giet het stoofvocht over in een sauspan, voeg het stoofvocht van het witloof toe en laat 1/3 verdampen. Voeg de room toe en laat 1/3 verdampen.

Serveer tongschar, witloof en saus bij elkaar. Versier met sjalot in ringen en dille

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.