Tomaat mozzarella met gerookte kalkoen en basilicum

4
10
  • 400 g gerookte kalkoenfilet (charcuterie)
  • 4 tomaten
  • 500 g buffelmozzarella
  • 1 dl olijfolie (extra vierge)
  • peper
  • grof zeezout
  • 12 blaadjes basilicum

Breng water aan de kook, dompel de tomaten er kort in onder en verfris ze onder de kraan.
Pel ze en snij in dikke plakken.
Snij de mozzarella in plakken.

Leg een plak tomaat op een bord, leg er een plakje kalkoen, een blad basilicum en een plak mozzarella op.
Bouw zo verder en werk af met enkele druppels olijfolie, zeezout en peper uit de molen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.