Toastjes van 10-granenbrood met erwtjestapenade en omelet

4
  • 1 dikke snede 10-granenbrood
  • 150 g doperwtjes
  • sap en zeste van 1/2 citroen
  • verse munt, fijngehakt
  • 2 eieren
  • bakboter
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
Snijd de 10-granenboterham in 8 stukjes en bak goudbruin in 1 el olijfolie.
Laat afkoelen op keukenpapier.

Kook ondertussen de erwtjes gaar, spoel ze onder stromend water en laat goed uitlekken.
Voeg de erwtjes samen met het sap en de zeste van een halve citroen, 2 el olijfolie en de verse munt in de mixer en mix fijn totdat je een tapenade bekomt.

Kluts de eieren, voeg peper en zout toe en bak een omelet.
Rol de omelet op en laat even afkoelen.
Snijd ze dan in dunne reepjes.

Besmeer de 10-granen toastjes met erwtjestapenade en leg er een rolletje ei op.
Werk af met een stukje tomaat.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.