Toast Pas de bleu

Partner

Claudia Allemeersch

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 4 sneetjes toastbrood of melkbrood
  • 4 stukjes Pas de bleu (schimmelkaas van Hinkelspel) van 25 g
  • 4 takjes verse oregano
  • scheutje olijfolie
  • peper
  • handvol veldsla

Recept

Laat de toasts even roosteren in de oven op 200°C gedurende 4 minuten. Blijf bij de oven. Haal uit en laat even afkoelen.

Besprenkel de toast met wat olijfolie, schik er de kaas bovenop en de blaadjes oregano. Kruid met flink wat peper.

Plaats in de oven (200°C) tot de kaas gesmolten is.

Serveer met veldsla.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.