Toast Pas de bleu

Claudia Allemeersch
4
10
  • 4 sneetjes toastbrood of melkbrood
  • 4 stukjes Pas de bleu (schimmelkaas van Hinkelspel) van 25 g
  • 4 takjes verse oregano
  • scheutje olijfolie
  • peper
  • handvol veldsla

Laat de toasts even roosteren in de oven op 200°C gedurende 4 minuten. Blijf bij de oven. Haal uit en laat even afkoelen.

Besprenkel de toast met wat olijfolie, schik er de kaas bovenop en de blaadjes oregano. Kruid met flink wat peper.

Plaats in de oven (200°C) tot de kaas gesmolten is.

Serveer met veldsla.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.