Toast met Passendale, pancetta en kwartelei

4
(15) 10
  • 1 toastbrood
  • 200 g pancetta (Italiaans gepekeld buikspek)
  • 4 sneetjes Passendale Classic
  • 1 rode ui
  • 1 bakje tuinkers
  • 4 kwarteleitjes
  • peper en zout
  • ketchup

Bak de pancetta in een antikleefpan of onder de grill op bakpapier.
Snijd de rode ui in ringen.
Snijd 4 dikke sneden van het toastbrood en laat onder de grill toasten.
Kruid met peper en zout.
Bak de kwarteleitjes.

Leg de gebakken pancetta op de toast en leg hierop een sneetje Passendale.
Plaats even onder de grill tot de kaas lichtjes begint te smelten.
Leg het gebakken kwarteleitje erop met enkele ringen rode ui en een beetje tuinkers.
Werk af met een beetje ketchup.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.