Toast met kalfsescalope en pickles

4
  • 8 bruine boterhammen, met veel graantjes
  • 4 dunne kalfslapjes, escalopes
  • 4 el pickles
  • 1 zoete ui, in ringen gesneden
  • blaadjes van 1 takje tijm
  • 1/2 komkommer, met een dunschiller in linten gesneden
  • olijfolie
  • peper en zout

Bak de ui met de tijm goudbruin in een beetje bakboter.
Besmeer de kalfslapjes met een beetje olijfolie en grill ze langs beide kanten gedurende 5 min.
Breng op smaak met peper en zout.

Rooster de boterhammen.
Schik de komkommer en het kalfsvlees tussen de geroosterde boterhammen, verdeel de ui erover en serveer met een flinke schep pickles.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.