Toast met kalfsescalope en pickles

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

  • 8 bruine boterhammen, met veel graantjes
  • 4 dunne kalfslapjes, escalopes
  • 4 el pickles
  • 1 zoete ui, in ringen gesneden
  • blaadjes van 1 takje tijm
  • 1/2 komkommer, met een dunschiller in linten gesneden
  • olijfolie
  • peper en zout

Recept

Bak de ui met de tijm goudbruin in een beetje bakboter.

Besmeer de kalfslapjes met een beetje olijfolie en grill ze langs beide kanten gedurende 5 min. Breng op smaak met peper en zout.

Rooster de boterhammen.

Schik de komkommer en het kalfsvlees tussen de geroosterde boterhammen, verdeel de ui erover en serveer met een flinke schep pickles.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.