Toast met geitenkaas en dip van gegrilde paprika's

4
  • 1 ciabatta
  • 200 g verse zachte geitenkaas
  • 2 rode paprika's
  • 1 chilipepertje, zonder zaadjes
  • basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout

Snijd de ciabatta in flinterdunne sneetjes en rooster ze.
Snijd de paprika's in vier, verwijder de zaadlijsten en leg ze met de velkant naar boven onder een hete grill tot het vel helemaal zwart gebakken is.

Laat even afkoelen en wrijf dan het zwart verbrande vel weg.
Mix de paprika's met olijfolie en het chilipepertje tot een gladde massa.
Breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte basilicum.

Serveer de toastjes van ciabatta met geitenkaas en paprikadip.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.