Toast met geitenkaas en dip van gegrilde paprika's

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 200 g verse zachte geitenkaas
  • 2 rode paprika's
  • 1 chilipepertje, zonder zaadjes
  • basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout

Recept

Snijd de ciabatta in flinterdunne sneetjes en rooster ze.
Snijd de paprika's in vier, verwijder de zaadlijsten en leg ze met de velkant naar boven onder een hete grill tot het vel helemaal zwart gebakken is.

Laat even afkoelen en wrijf dan het zwart verbrande vel weg.
Mix de paprika's met olijfolie en het chilipepertje tot een gladde massa.
Breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte basilicum.

Serveer de toastjes van ciabatta met geitenkaas en paprikadip.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.