Toast met gegrilde halloumi, spruitjes en peer

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

  • 4 sneden bruin brood, vers van de bakker
  • 200 g gekookte kikkererwten
  • 1 peer, in plakjes
  • 200 g haloumikaas ( in plakjes)
  • 4 pijpajuintjes, fijn gesneden
  • +/- 10 spruitjes, blaadjes losgemaakt
  • 1 teentje look, gesnipperd
  • 1 chilipepertje, zonder zaadjes, gesnipperd
  • verse munt
  • olijfolie
  • citroensap
  • peper en zout

Recept

Rooster het brood.

Bak de kikkererwten met de look en chili krokant in een beetje olijfolie.

Kook de spruitjes beetgaar en laat uitlekken. Breng ze op smaak met peper, zout, verse munt en pijpajuin en schep er een beetje olijfolie en citroensap onder.

Bak ondertussen de haloumi kort op een heet vuur goudbruin en verdeel alles over de geroosterde boterhammen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.