Toast met gegrilde halloumi, spruitjes en peer

4
  • 4 sneden bruin brood, vers van de bakker
  • 200 g gekookte kikkererwten
  • 1 peer, in plakjes
  • 200 g haloumikaas ( in plakjes)
  • 4 pijpajuintjes, fijn gesneden
  • +/- 10 spruitjes, blaadjes losgemaakt
  • 1 teentje look, gesnipperd
  • 1 chilipepertje, zonder zaadjes, gesnipperd
  • verse munt
  • olijfolie
  • citroensap
  • peper en zout

Rooster het brood.
Bak de kikkererwten met de look en chili krokant in een beetje olijfolie.
Kook de spruitjes beetgaar en laat uitlekken.
Breng ze op smaak met peper, zout, verse munt en pijpajuin en schep er een beetje olijfolie en citroensap onder.

Bak ondertussen de haloumi kort op een heet vuur goudbruin en verdeel alles over de geroosterde boterhammen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.