Toast met broccoli en kaas

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

2

Ingrediënten

voor de bechamelsaus

  • 1 eetlepel boter
  • 1 à 2 eetlepels bloem
  • 1 cl volle melk
  • broccolivocht
  • gemalen kaas
  • peper en zout

Recept

Kook de broccoliroosjes beetgaar in ruim gezouten water, laat ze uitlekken en bewaar het kookvocht.

Leg de broccoli op de boterhammen.

Voor de bechamelsaus

Laat de boter smelten, roer de bloem erdoor, laat even garen en leng aan met volle melk en het broccolivocht.

Laat dit tot een dikke saus inkoken, roer er wat gemalen kaas door en kruid de saus met peper en zout.

Giet de bechamelsaus over de broccoli en laat de toasts in een voorverwarmde oven bij 200°C bruin en krokant worden.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.