Tijgerpistolet met zelfgemaakte hamburger en appel-waterkerssalade

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 15

Ingrediënten

Lekker met een frisse dressing.

Recept

Meng het ei, de pijpajuin, look en broodkruim onder het vlees en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder, cayennepeper en een snuifje kaneelpoeder. Verdeel het mengsel in 4 gelijke porties en maak er hamburgers van.

Bak de burgers langs beide kanten goudbruin (ongeveer 5 minuten per zijde).

Boen de appel schoon en snijd hem in fijne reepjes. Druppel er een beetje citroensap over en meng de appel onder de waterkers.

Leg de hamburgers tussen de tijgerpistolets, leg er flink wat sla op en serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.