Tijgerpistolet met zelfgemaakte hamburger en appel-waterkerssalade

4
Lekker met een frisse dressing.

Meng het ei, de pijpajuin, look en broodkruim onder het vlees en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder, cayennepeper en een snuifje kaneelpoeder. Verdeel het mengsel in 4 gelijke porties en maak er hamburgers van.

Bak de burgers langs beide kanten goudbruin (ongeveer 5 minuten per zijde).

Boen de appel schoon en snijd hem in fijne reepjes. Druppel er een beetje citroensap over en meng de appel onder de waterkers.

Leg de hamburgers tussen de tijgerpistolets, leg er flink wat sla op en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.