Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Aardappel
Bier
Bioproducten
Brood
Ei
Fruit
Groenten
Kaas
Kip
Konijn
Melk
Streekproducten
Vis
Vlees
Producten van bij ons
Aardappelen
Bier
Brood
Ei
Fruit
Groenten
Kaas
Kip
Konijn
Melkproducten
Vis
Vlees
Biologische producten
Streekproducten
Recepten
Alle recepten
A-Z Recepten
Thema
Dagelijkse kost
Eenpersoonsgerecht
Lekker en gezond
Gratin
Snel klaar
Puree
Smoothies
Tapas van bij ons
Tussendoortjes
Vergeten groenten
Vlaamse klassiekers
Gerechten met bier
Quiche
Soort gerecht
Aperitiefhapje
Bijgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Salade
Dessert
Dranken
Saus
Varia
NL
FR
Nieuwsbrief
Recht van bij de boer
Wie zijn we?
Een recept voor elk moment met het beste van hier
Zoek op ingrediënt, thema, ...
Toon me alles
Filter op recepten
Filter op artikels
menu
Afdrukken
Lekker van bij ons
»
Recepten
»
Gerechten met bier
Product van bij ons
Alle producten
Aardappel
Bier
Brood
Ei
Kaas
Kip
Konijn
Vis
Vlees
Seizoen
Alle seizoenen
Herfst
Lente
Winter
Zomer
Thema's
Gerechten met bier
Appels van bij ons
Barbecue
Brooddoos
Broodjes
Brunch
Comfort food
Dagelijkse kost
Eenpersoonsgerechten
Feestrecepten kerst
Feestrecepten lente
Frisse slaatjes
Gratin
Halloweenrecepten
Hamburger
Ijsjes
In de wok
Koken met kinderen
Kool is cool
Lekker en gezond
Lekker voor kinderen
NorthSeaChefs
Ontbijt
Ovenschotels
Pasen
Peren van bij ons
Picknick
Puree
Quiche
Smoothies
Snel klaar
Stoofpotjes
Tapas
Toppers met tomaat
Tussendoortjes
Vergeten groenten
Vlaamse klassiekers
Zomerfruit
k-EI-lekker
Alle thema's
Type
Alle types
Aperitiefhapje
Bijgerecht
Dessert
Hoofdgerecht
Soep
Voorgerecht
Enkel videorecepten (3)
Apply Enkel videorecepten filter
Reset
Deel deze pagina
Recepten
Hoofdgerecht
Varkensstoofvlees met oude geuze, gesmolten aardappel en witloofsalade
Hoofdgerecht
Konijnenbout, gestoofd met Trippel en mosterd, peterselieaardappel en rode kool
Hoofdgerecht
Konijnenfilets met spinaziestoemp
Hoofdgerecht
Aardappelen met varkenswangetjes gestoofd in geuze
Hoofdgerecht
Gesmoorde griet in blonde Brugse Zot met oesterzwam
Hoofdgerecht
Fish & chips
Aperitiefhapje
Gefrituurde zeetongreepjes met tartaar van selder en appel
Voorgerecht
Varkenskroketjes met kruidensalade en vinaigrette van kriekbier
Soep
Oud Brugge-kaassoep met bier
Hoofdgerecht
Konijn met krieken
Hoofdgerecht
Kip uit de oven met prei, witbier en geplette aardappel
Hoofdgerecht
Gratin van ham, selder en champignons met Passendale kaas en Passendale bier
Hoofdgerecht
Varkenshaasje met bier
Hoofdgerecht
Varkensgebraad met witbier
Hoofdgerecht
Stoofvlees met bier
Hoofdgerecht
Lamsnavarin
Hoofdgerecht
Stoofpotje van parelhoen en geuze
Hoofdgerecht
Brochette van kwarteltjes met Rodenbach
Hoofdgerecht
Gebakken zeewolf met hollandaise van tarwebier
Hoofdgerecht
Zeewolf met hollandaise van roodbruin bier
Hoofdgerecht
Tongschar met witloof en biersausje
Bijgerecht
"Pommes pauvres" met varkensreepjes en mosterdroom
Aperitiefhapje, Bijgerecht
Aardappelbeignets
Hoofdgerecht
Vlaamse stoverij van varkenswangetjes
Hoofdgerecht
Chateaubriand boven een bad met Oude Geuze
Voorgerecht
Varkenswang op z'n oosters met Vlaamse touch
Hoofdgerecht
Varkenskroontje met persillade van tomaat
Dessert
Chocoladecake met sausje en roodbruin bier uit Zuid-West-Vlaanderen
Hoofdgerecht
Stoofschotel van aardappelen en chilirundvlees
Hoofdgerecht
Visburger met verse tartare
Pagina's
1
2
volgende ›
laatste »
Instagram
@lekkervanbijons
Nieuwsbrief
De nieuwste foodtrends
Seizoensrecepten
Handige kooktips
Wedstrijden en events
Stuur me de nieuwste recepten
Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
E-mailadres