Thaise rode kerrie met leng

Hoofdgerecht
Snel klaar
In de wok
4

Leng is een belangrijke consumptievis met zeer vast visvlees

  • 600 g lengfilet
  • 2 eetlepels Thaise rode kerriepasta
  • 3 dl kokosmelk
  • sap van 2 limoenen
  • 4 fijngesneden lente-uien
  • 4 eetlepels fijngehakte koriander
  • boter

 

Serveer met gestoomde broccoli of groene boontjes.

Verhit een (wok)pan en bak er onder voortdurend roeren 5 minuten de rode kerriepasta in. Blus met de kokosmelk.

Snijd de visfilet in reepjes van 2 cm dik en bak deze langs alle kanten snel aan in boter. Doe bij de kerrie en laat op een laag vuur verder gaar stoven. Werk af met het limoensap, de lente-uien en koriander.

Serveer meteen en geef er brood of pasta bij.

 

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief