Tartaar van aardappelen, tomaat en geitenkaas

4
(15) 15
  • 2 bloemige aardappelen
  • 60 g tomatenblokjes
  • 1/2 ui
  • 60 g geitenkaas
  • 2 el olijfolie
  • 10 blaadjes koriander
  • peper en zout
  • 1 el limoensap
  • 12 olijven
     
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
Kook de aardappelblokjes in gezouten water 3/4e gaar en spoel ze koud.
Snijd ook de geitenkaas in blokjes.

Hak de ui, de olijven en de koriander fijn en meng samen met de aardappel-, geitenkaas- en tomatenblokjes.
Breng op smaak met limoensap, olie, peper en zout.

Druk aan in ringen en serveer fris.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.