Tartaar van aardappelen, tomaat en geitenkaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Ingrediënten

  • 2 bloemige aardappelen
  • 60 g tomatenblokjes
  • 1/2 ui
  • 60 g geitenkaas
  • 2 el olijfolie
  • 10 blaadjes koriander
  • peper en zout
  • 1 el limoensap
  • 12 olijven
     

Recept

Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
Kook de aardappelblokjes in gezouten water 3/4e gaar en spoel ze koud.

Snijd ook de geitenkaas in blokjes.

Hak de ui, de olijven en de koriander fijn en meng samen met de aardappel-, geitenkaas- en tomatenblokjes. Breng op smaak met limoensap, olie, peper en zout.

Druk aan in ringen en serveer fris.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.