
Tartaar van aardappelen, tomaat en geitenkaas

Thema

Aantal personen
4

(Voor)bereidingstijd
(15) 15
Ingrediënten
- 2 bloemige aardappelen
- 60 g tomatenblokjes
- 1/2 ui
- 60 g geitenkaas
- 2 el olijfolie
- 10 blaadjes koriander
- peper en zout
- 1 el limoensap
- 12 olijven
Recept
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
Kook de aardappelblokjes in gezouten water 3/4e gaar en spoel ze koud.
Snijd ook de geitenkaas in blokjes.
Hak de ui, de olijven en de koriander fijn en meng samen met de aardappel-, geitenkaas- en tomatenblokjes. Breng op smaak met limoensap, olie, peper en zout.
Druk aan in ringen en serveer fris.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.