
Ingrediënten
- 2 bloemige aardappelen
- 8 maatjes
- 1/4 bloemkool
- 2 el mayonaise
- 2 el zure room
- 2 el gesneden bieslook
- 1/2 bussel radijzen
- 2 lente-uien
- rode zurkel
- peper en zout
Recept
Snijd de geschilde aardappelen in blokjes. Kook ze al dente in licht gezouten water en spoel met koud water.
Verdeel de bloemkool in roosjes en blancheer ze.
Meng de mayonaise met de zure room en kruid naar smaak met peper en zout. Meng onder de aardappelblokjes en de bloemkoolroosjes. Voed de fijngesneden lente-uien en de bieslook toe.
Snijd de radijzen in plakjes.
Controleer de maatjes en verwijder eventuele graten.
Schik de tartaar op koude borden. Leg er de maatjes op, garneer met de radijzen en de rode zurkel.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.