Tarbot met groene kool, truffel en gevogeltejus

4
  • 800 g tarbot
  • 1 groene kool
  • 1 ui
  • 1 dl gevogeltebouillon
  • 2 dl room
  • 1 truffel
  • 1 kippenbil
  • 1 dl gevogeltefond
  • peper en zout

Bak de tarbot in boter.

Stoof de ui met de groene kool en de gevogeltebouillon. Mix mooi glad en voeg er eventueel room aan toe.

Snijd de truffel in fijne schijfjes.

Bak de kippenbil, voeg er de kruiden en de gevogeltefond aan toe zodat je een mooie jus bekomt.

Schik de tarbot in een diep bord. Plaats er de groene kool en truffel bovenop. Lepel de jus rond de vis.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.