Tarbot met groene kool, truffel en gevogeltejus
Ingrediënten
- 800 g tarbot
- 1 groene kool
- 1 ui
- 1 dl gevogeltebouillon
- 2 dl room
- 1 truffel
- 1 kippenbil
- 1 dl gevogeltefond
- peper en zout
Recept
Bak de tarbot in boter.
Stoof de ui met de groene kool en de gevogeltebouillon. Mix mooi glad en voeg er eventueel room aan toe.
Snijd de truffel in fijne schijfjes.
Bak de kippenbil, voeg er de kruiden en de gevogeltefond aan toe zodat je een mooie jus bekomt.
Schik de tarbot in een diep bord. Plaats er de groene kool en truffel bovenop. Lepel de jus rond de vis.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.