Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta

4
  • 4 tarbotfilets van 120 g elk
  • 200 g verse erwten
  • 4 sneetjes pancetta
  • 3 eetlepels balsamicoazijn
  • olijfolie
  • ½ kropsla
  • dille
  • boter
  • peper en zout
Lekker met gekookte aardappelen.

Blancheer de erwten in licht gezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken.

Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier.

Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.

Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.

Serveer de tarbotfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.