Tapenade van Wynendale en ansjovis

4
  • 120 g Wynendale
  • 1 el kappertjes (afgespoeld)
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 teentje knoflook
  • tijmblaadjes
  • zwarte peper
  • 1/4 citroen
  • olijfolie

Pureer de kaas met kappertjes, olijven, ansjovis, knoflook, tijmblaadjes, peper en citroensap tot een grove pasta.
Voeg tijdens het pureren in een dun straaltje olijfolie toe tot er een smeerbare pasta ontstaat.
Wacht 1 uur voor het opdienen, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.

Lekker met bruschetta, ingewreven met olijfolie, knoflook en tomaat.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.