Tapenade van Wynendale en ansjovis

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 120 g Wynendale
  • 1 el kappertjes (afgespoeld)
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 teentje knoflook
  • tijmblaadjes
  • zwarte peper
  • 1/4 citroen
  • olijfolie

Recept

Pureer de kaas met kappertjes, olijven, ansjovis, knoflook, tijmblaadjes, peper en citroensap tot een grove pasta.
Voeg tijdens het pureren in een dun straaltje olijfolie toe tot er een smeerbare pasta ontstaat.
Wacht 1 uur voor het opdienen, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.

Lekker met bruschetta, ingewreven met olijfolie, knoflook en tomaat.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.