Ingrediënten
- 120 g Wynendale
- 1 el kappertjes (afgespoeld)
- 100 g zwarte ontpitte olijven
- 2 ansjovisfilets
- 1 teentje knoflook
- tijmblaadjes
- zwarte peper
- 1/4 citroen
- olijfolie
Recept
Pureer de kaas met kappertjes, olijven, ansjovis, knoflook, tijmblaadjes, peper en citroensap tot een grove pasta.
Voeg tijdens het pureren in een dun straaltje olijfolie toe tot er een smeerbare pasta ontstaat.
Wacht 1 uur voor het opdienen, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
Lekker met bruschetta, ingewreven met olijfolie, knoflook en tomaat.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.