Tapenade van Passendale Classic met paprika

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 100 g Passendale Classic
  • 1 rode paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 1 ui
  • 250 ml mousserende witte wijn
  • 250 ml water
  • 1 el zongedroogde tomaten
  • basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • tabasco

Recept

Snij de paprika's en ui grof.
Giet wijn en water in een grote pan en voeg paprika- en uistukjes toe.
Alles 10 min. op een hoog vuur opwarmen, dan vuur lager zetten en 1 uur laten trekken.

Giet het vocht af.
Voeg tomaten, basilicum en gehakte knoflook toe.
Mix alles fijn en giet er olijfolie bij.
Voeg de fijngeraspte Passendale toe en breng op smaak met tabasco, zwarte peper en zout.

Serveer met rozemarijnfoccacia.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.