Tapenade van Passendale Classic met paprika

4
  • 100 g Passendale Classic
  • 1 rode paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 1 ui
  • 250 ml mousserende witte wijn
  • 250 ml water
  • 1 el zongedroogde tomaten
  • basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • tabasco

Snij de paprika's en ui grof.
Giet wijn en water in een grote pan en voeg paprika- en uistukjes toe.
Alles 10 min. op een hoog vuur opwarmen, dan vuur lager zetten en 1 uur laten trekken.

Giet het vocht af.
Voeg tomaten, basilicum en gehakte knoflook toe.
Mix alles fijn en giet er olijfolie bij.
Voeg de fijngeraspte Passendale toe en breng op smaak met tabasco, zwarte peper en zout.

Serveer met rozemarijnfoccacia.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.