Tapas varkenshaasje met zongedroogde tomaatjes

4
(20) 15
  • 500 g varkenshaasje
  • 4 eieren
  • 100 bloem
  • 100 g panko of paneermeel
  • 1 potje zongedroogde tomaatjes
  • arachide-olie

Voor de saus:

  • 2 el Worcestershiresaus
  • 2 el ketchup
  • 1 el oestersaus
  • 2 el saké
  • 1 kl suiker
  • 1 kl mosterd

Snijd het varkenshaasje in kleine stukjes. Wentel elk stukje eerst in de bloem daarna in het eimengsel en als laatste in het panko of het paneermeel.

Voor de saus meng je alle ingrediënten.

Bak de gepaneerde stukjes varkensvlees bruin in een pan.

Serveer het vlees samen met de zongedroogde tomaatjes en de saus.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.