Tapas gehaktballetjes

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Ingrediënten

Recept

Maak balletjes van elk 30 g gehakt. Steek in elk balletje een stukje kaas en een kwartje gedroogde tomaat.

Kook de balletjes gedurende drie minuten in kokend water. Laat uitlekken.

Verwarm olijfolie in een antikleefpan en bak hierin de balletjes samen met de knoflook gedurende 5 minuten. Zet ze ook nog 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Serveer de balletjes met een salade van komkommer en de gehakte peterselie.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.