Tapa met hondshaai

4
  • 500 g hondshaai (zonder kraakbeen)
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 koffielepel witte azijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Voor het frituren:

  • 100 g bloem
  • 15 cl olijfolie

Snijd het visvlees in blokjes van 3 cm en bestrooi met paprikapoeder, geperste knoflook, oregano, peper en zout.  Giet er de olijfolie en de azijn over.  Meng en laat 2 uur marineren in de koelkast.

Droog de vis af en draai de stukjes in de bloem.

Giet de olijfolie in een wok en laat heet worden.  Leg de vis in de dampende olie en laat 3 à 4 minuten frituren tot de haai langs alle kanten een mooie bruine kleur heeft en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.