Tagliatelle met broccoli, spinazie, gebakken scampi en een yoghurtdressing

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 1 broccoli
  • 100 g spinazieblaadjes
  • 1 bakje tuinkers
  • 250 g (verse) tagliatelle
  • 16 stuks zoutwater scampi
  • 2 eetlepels gesneden bieslook
  • 1 eetlepel gesneden koriander
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • peper

Recept

Was de spinazie en snijd de broccoli in roosjes.
Blancheer en spoel met fris water.
Knip de tuinkers en spoel kort.

Pel de scampi en maak ze schoon.
Bak ze kort in de helft van de hete olie en kruid met wat peper.
Kook de pasta beetgaar en spoel onder koud water.

Meng de pasta met de groenten, de gesneden kruiden en breng op smaak met de yoghurt en de resterende olijfolie.
Kruid met peper en strooi er de scampi over.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.