Start to cook
Ingrediënten
- 4 grote vastkokende aardappelen
- olijfolie
- peper en zout
- knoflook (naar smaak)
- plakjes harde kaas (Brugge Belegen, Flandrien Oud, Vieux Liège...)
- enkele takjes rozemarijn
Ook een stukje vis is heerlijk als topping.
Recept
Was en schil de aardappelen. Snijd ze in schijfjes van 2 à 3 mm dik.
Leg een laag aardappelschijfjes in cirkelvorm op bakpapier of op een siliconen matje. Borstel ze in met olijfolie en kruid ze met peper, zout en geperste knoflook.
Leg er de kaas en fijngehakte rozemarijnblaadjes op en bak het geheel minstens 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Neem het taartje uit de oven en bedek het met je favoriete topping: tomatensaus, rode ui, olijven, (al dan niet gegrilde) groenten zoals tomaten.
Zet het geheel nog 8 à 10 minuten in de oven.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.