Stoofpotje van steenbolk met champignons en ui

4
  • 600 g steenbolkfilets
  • 500 g champignons
  • 4 dl room
  • 3 fijngehakte tenen knoflook
  • 1 gesnipperde grote ui
  • bladpeterselie
  • boter
  • peper en zout

Bak de steenbolkfilets samen met de ui en knoflook aan alle kanten in boter.

Prak grof met een vork. Voeg de fijngesneden champignons toe en stoof even mee.

Blus met de room en laat op een laag vuur inkoken tot de vis net gaar is. Kruid met peper en zout, werk af met fijngesneden bladpeterselie.

Dien op met brood.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.