Stokbrood met tomaten-parmezaanpesto

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 1/2 wit stokbrood
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 75 g parmezaanse kaas
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 bosje tuinkers
  • 1 el olijfolie
     

Recept

Schil de ui en snijd hem in grote stukken.

Was de tomaten en snijd ze in blokjes.

Rasp de parmezaanse kaas.

Doe alles in een blender, samen met de pijnboompitten, de olijfolie en de oregano. Mix tot een homogene pesto.

Snijd het stokbrood in sneetjes en besmeer elk sneetje met een dikke laag tomaten-parmezaanpesto. Werk af met wat tuinkers.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.