Stokbrood met tomaten-parmezaanpesto

4
  • 1/2 wit stokbrood
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 75 g parmezaanse kaas
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 bosje tuinkers
  • 1 el olijfolie
     

Schil de ui en snijd hem in grote stukken.
Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
Rasp de parmezaanse kaas.
Doe alles in een blender, samen met de pijnboompitten, de olijfolie en de oregano.
Mix tot een homogene pesto.

Snijd het stokbrood in sneetjes en besmeer elk sneetje met een dikke laag tomaten-parmezaanpesto.
Werk af met wat tuinkers.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.