Stokbrood met schapenkaas en blauwe bessen

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

5

Ingrediënten

Ook lekker met aardbeien, braambessen,...

Recept

Snijd het verse stokbrood in sneetjes en rooster ze goudbruin.

Besmeer de sneetjes met de schapenkaas, leg er enkele bessen op en druppel er een beetje honing over.

Kruid af naar smaak met zwarte peper.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.