Stevige soep van aardappelen en erwtjes

4
(10) 10
  • 3 middelgrote bloemige aardappelen
  • 1 teentje look
  • 1 rode chilipeper (naar smaak)
  • 250 g erwten
  • 200 g mascarpone
  • 750 ml kippen- of groentebouillon
     

Schil en snijd de aardappelen in blokjes van maximaal een halve cm groot.
Giet er hete bouillon over en voeg de gesnipperde look en chilipeper toe.
Zet een tiental minuten in de microgolfoven.
Voeg na 5 min. de erwtjes toe en roer het geheel goed door elkaar.
Als de aardappelblokjes bijna gaar zijn, de mascarpone erdoor roeren.

Warm nog eens goed op en dien meteen op.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.