Steak met schorseneren

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 20

Ingrediënten

Recept

Haal het vlees 30 minuten op voorhand uit de koelkast.

Was en schil de schorseneren. Snijd ze in stukken van 2 cm en kook ze samen met het sap van een halve citroen in gezouten water.

Smelt boter in een pannetje en stoof de schorseneren op een zacht vuur gedurende 10 minuten. Deglaceer met de andere helft sap van de citroen. Voeg de gehakte peterselie en croutons toe.

Bak de steaks naar eigen smaak en snijd ze in fijne sneetjes.

Serveer het vlees met de schorseneren.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.