Stamppotje met courgette, tomaat en kaas

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen en kook ze gaar.

Bestrijk de courgette met olijfolie en gril.

Blancheer de boontjes.
Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes.
Snijd de lente-uitjes in ringen.

Pureer de aardappelen, voeg een klontje boter toe en breng op smaak met peper en zout.
Voeg de courgette, de boontjes, de tomaten, de lente-uitjes en de basilicum toe. Werk af met de kaas.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.