Spruitjes met appel, kerrie en hazelnoten

4
15
  • 800 g spruiten uit de diepvries
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 1 appel (type Boskoop)
  • 2 eetlepels gehakte hazelnoten
  • 1 koffielepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout en peper
     

Rooster al roerend de hazelnoten in een hete pan zonder vetstof.
Zet opzij.

Kook de spruitjes beetgaar in een bodem kokend water.
Schil de appel en snijd in blokjes.
Fruit de ui 2 minuten in een pan met de olie.
Voeg de spruitjes en de appels toe, bestrooi met kerrie en voeg er 3 eetlepels water aan toe.
Laat 3 minuten stoven.
Breng op smaak met zout en peper.

Bestrooi met de gehakte en geroosterde hazelnoten en dien op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.