Spiering met graanmosterd

4
  • 800 g spiering, niet te dun gesneden
  • 1 dl witte wijn
  • 3 eetlepels graanmosterd
  • 1 dl room
  • 50 g boter
  • peper en zout
     

Snijd de spiering in dikke repen.
Bak ze gaar in een klontje boter.
Haal het vlees uit de pan en hou het warm.
Deglaceer de pan met de wijn en laat eventjes inkoken.
Vermeng met de mosterd en de room en laat nog eventjes koken.

Leg het vlees in de pan en breng op smaak met peper en zout.
Dien op met gebakken aardappelen en gestoofde seizoengroenten.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.