Spiering met graanmosterd

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

  • 800 g spiering, niet te dun gesneden
  • 1 dl witte wijn
  • 3 eetlepels graanmosterd
  • 1 dl room
  • 50 g boter
  • peper en zout
     

Recept

Snijd de spiering in dikke repen. Bak ze gaar in een klontje boter. Haal het vlees uit de pan en hou het warm.

Deglaceer de pan met de wijn en laat eventjes inkoken. Vermeng met de mosterd en de room en laat nog eventjes koken.

Leg het vlees in de pan en breng op smaak met peper en zout.

Dien op met gebakken aardappelen en gestoofde seizoengroenten.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.