Speculaas wafeltjes

4
  • 300 g (spelt)bloem
  • 200 g suiker
  • 2 eieren
  • 200 g boter
  • 1 koffielepel bicarbonaat
  • 10 tot 12 speculaasjes die heel fijn gemaald moeten worden (bijna poeder)

Klop het eigeel stevig op met de helft van de suiker.
Zeef de bloem erover en meng alles samen met de rest van de suiker, de gesmolten boter, bicarbonaat en de gemalen speculaasjes.
Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig onder het mengsel.

Zet het deeg enkele uren in de koelkast, maak er kleine balletjes van en bak af in een middelheet wafelijzer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.