Spaghetti met bospaddenstoelen, witte wijn en varkensreepjes

4
  • 200 g varkensvlees, in reepjes
  • 200 g bospaddenstoelen naar keuze of aanbod, schoongemaakt
  • olijfolie
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl room
  • zwarte peper en zout
  • 4 porties gekookte spaghetti
  • 1 bussel platte peterselie, grofgesneden
  • vers geraspte kaas

Kruid de varkensreepjes met peper en zout. Bak de reepjes en de bospaddenstoelen in olie gedurende 1 à 2 min. Voeg de sjalot en look toe en bak nog 1 min. Giet de wijn erbij en laat opkoken. Voeg de room toe en laat alles nog 2 min. koken. Smaak af met peper en zout.

Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking.

Meng het vlees-paddenstoelenmengeling onder de uitgelekte spaghetti.

Meng de peterselie eronder.

Serveer met de vers geraspte kaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.