Spaghetti met bospaddenstoelen, witte wijn en varkensreepjes

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

  • 200 g varkensvlees, in reepjes
  • 200 g bospaddenstoelen naar keuze of aanbod, schoongemaakt
  • olijfolie
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl room
  • zwarte peper en zout
  • 4 porties gekookte spaghetti
  • 1 bussel platte peterselie, grofgesneden
  • vers geraspte kaas

Recept

Kruid de varkensreepjes met peper en zout. Bak de reepjes en de bospaddenstoelen in olie gedurende 1 à 2 min. Voeg de sjalot en look toe en bak nog 1 min. Giet de wijn erbij en laat opkoken. Voeg de room toe en laat alles nog 2 min. koken. Smaak af met peper en zout.

Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking.

Meng het vlees-paddenstoelenmengeling onder de uitgelekte spaghetti.

Meng de peterselie eronder. Serveer met de vers geraspte kaas.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.