Slaatje van veldsla en poon

4

Was de veldsla zorgvuldig en droog hem. Gril het pijnboompitjes in een droge pan met anti-kleeflaag tot ze lichtjes kleuren.

Bestrijk de poonfilets en de st.-jakobsvruchten met een borsteltje met olijfolie, kruid af met versgemalen peper en laat 2 minuutjes aan weerszijden braden in een pan. Voeg na het bakken desgewenst wat zout toe.

Vermeng het citroensap met de rest van de olijfolie, de hazelnotenolie, zout en peper.

Dresseer de veldsla over de borden. Schik op elk bord twee poonfilets en twee sint-jakobsvruchten.
Bedruppel alles met vinaigrette, bestrooi met de gegrilde pijnboompitjes en een sprietje bieslook en dien lauw op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.