Slaatje van aardappelen en selder

4
  • 7 grote bloemige aardappelen gewassen en in kleine stukjes gesneden
  • 2 stengels groene selder, fijngehakt
  • 2 el olijfolie
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 medium witte ui, versnipperd
  • 2 hardgekookte eieren
  • 200 g yoghurt
  • 1 grote el fijngehakte peterselie
  • cayennepeper (optioneel)
  • peper en zout 

Kook de aardappelen in de microgolfoven.  Vermeng olijfolie met wijnazijn en meng de aardappelen erdoor. Laat afkoelen.

Vermeng vervolgens met de ui, selder en eieren.

Breng de yoghurt op smaak met peper en zout, peterselie en een beetje cayennepeper.

Meng met de aardappelen en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.