Sint-jakobsnoten met venkel en saffraan

Flandria
Partner
Number of persons
Aantal personen

1

Ingrediënten

  • ½ venkel
  • 1 laurierblaadje
  • 1 capsule saffraan
  • 200 ml visbouillon
  • 3 diepgevroren sint-jakobsvruchten (zonder het koraal)
  • peper en zout

Recept

Snijd de venkelknol in dikke plakken en leg ze in een ovenschaal.
Kruid ze met peper, zout en laurier.
Los de saffraan op in de bouillon en giet deze over de venkel.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 180 °C en laat 30 minuten garen.

Laat de sint-jakobsnootjes ontdooien, dep ze droog en voeg ze 15 minuten vóór het einde van de bereidingstijd bij de venkel.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.