Sint-jakobsnoten met venkel en saffraan

1
  • ½ venkel
  • 1 laurierblaadje
  • 1 capsule saffraan
  • 200 ml visbouillon
  • 3 diepgevroren sint-jakobsvruchten (zonder het koraal)
  • peper en zout

Snijd de venkelknol in dikke plakken en leg ze in een ovenschaal.
Kruid ze met peper, zout en laurier.
Los de saffraan op in de bouillon en giet deze over de venkel.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 180 °C en laat 30 minuten garen.

Laat de sint-jakobsnootjes ontdooien, dep ze droog en voeg ze 15 minuten vóór het einde van de bereidingstijd bij de venkel.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.