Schorseneren in bechamelsaus met tomaat
Ingrediënten
- 850 g schorseneren uit blik of glas
- 1 blikje tomatenpuree
- 25 cl melk
- 20 g boter
- 1 el bloem
- 1 tl geraspte nootmuskaat
- paneermeel
- peper en zout
Recept
Laat de schorseneren uitlekken, maar giet het vocht niet weg.
Maak een bechamelsaus. Laat de boter smelten, strooi de bloem over de gesmolten boter en meng goed. Voeg de melk en een glaasje schorseneervocht toe. Laat de saus indikken. Kruid met peper en zout en voeg de nootmuskaat en de tomatenpuree toe. Voeg de schorseneren toe aan de saus.
Giet dit alles eventueel in een ovenschotel, bestrooi het gerecht met paneermeel en zet het onder de grill.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.