Schorseneren in bechamelsaus met tomaat

4
  • 850 g schorseneren uit blik of glas
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 25 cl melk
  • 20 g boter
  • 1 el bloem
  • 1 tl geraspte nootmuskaat
  • paneermeel
  • peper en zout

Laat de schorseneren uitlekken, maar giet het vocht niet weg.

Maak een bechamelsaus. Laat de boter smelten, strooi de bloem over de gesmolten boter en meng goed. Voeg de melk en een glaasje schorseneervocht toe. Laat de saus indikken. Kruid met peper en zout en voeg de nootmuskaat en de tomatenpuree toe. Voeg de schorseneren toe aan de saus.

Giet dit alles eventueel in een ovenschotel, bestrooi het gerecht met paneermeel en zet het onder de grill.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.