Schelvis met aardappelen, paprika's en zwarte olijven

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Op zoek naar een lekkere, snelle maaltijd? Deze schelvis met aardappelen en paprika zet je binnen het half uur op tafel en je hebt er zelfs geen kookvuur voor nodig.

Ingrediënten

  • 2 rode paprika’s
  • 2 groene paprika’s
  • 5 aardappelen
  • 200 g schelvis (zonder graatjes)
  • water
  • zwarte olijven
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Recept

Snijd de rode en groene paprika's in de lengte doormidden. Was en snijd de aardappelen in plakjes van 0,5 cm.

Leg de paprika's in een microgolfbestendige schotel (met deksel) op een laagje aardappelschijfjes. Kruid af met zout en peper. Voeg de olie en een beetje water toe.

Plaats het deksel op de schotel en plaats 10 minuten in de microgolfoven op maximaal vermogen (ca. 800W).

Voeg de schelvis nadien toe, sluit en kook nog 5 minuten.

Hak de olijven fijn en verdeel deze nadien over het gerechtje.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.